Velkommen til…

Nye borgere giver nyt liv, nyt selskab, nye venner og nye impulser udefra. Derfor elsker vi, når nogen flytter her til vores kommune, og vi vil gøre alt for, at de falder godt til. Nogen vil måske kalde det gæstfrihed, men vores nye borgere er jo ikke gæster. Vi kunne kalde det "Velkommenhed" - det er dét, vi har i Brønderslev Kommune. For vi elsker at sige velkommen til nye borgere.

Vi har så mange at sige velkommen til. Brønderslev Kommune indtager en flot 2. plads i Nordjylland, når det kommer til at tiltrække nye borgere (kun overgået af Aalborg).

Vi vil også rigtig gerne lære dig bedre at kende. Så sig endelig til, hvis du overvejer at flytte til vores kommune. Vi står klar med åbne arme, gode råd og information om de mange hyggelige kvarterer hos os.

Her på siden kan du møde en række af de mennesker, der har valgt at flytte til vores kommune. Du kan også blive klogere på vores byer og mulighederne for bosætning.

Go fornøjelse.

Mød borgerne

Kapser - Kom nu hjem til Hjallerup

Kaspers ven Emil og resten af Brønderslev Kommune er meget interesseret i, at Kasper vender hjem til Hjallerup, når han er blevet færdig med sin uddannelse. Emil savner nemlig at drikke nogle øl med sin kammerat.

Hjallerup

Hvad er der egentlig at komme efter i Asaa?

Laila og Frank fremhæver naturligvis først og fremmest deres dejlige campingplads, når de skal beskrive hvad Asaa har at byde på. Desuden bliver den lokale købmand og den populære billardklub beskrevet som vigtige for byen.

Asaa

Sådan endte vi i Asaa

Laila & Frank driver campingpladsen i Asaa. Her fortæller de om, hvilke overvejelser der lå til grund for at købe campingpladsen og rykke til havnebyen Asaa i vendsyssel.

Asaa

Om Brønderslev

Amanda er 18 år og går på Brønderslev Gymnasium. Hun synes, der er fine muligheder for både skole, kultur og sport i hjembyen Brønderslev.

Brønderslev

Om butikker og natteliv i Brønderslev

Gymnasieeleven Amanda fortæller, at der er gode muligheder for at shoppe tøj og gå i byen i Brønderslev.

Brønderslev

De 3 bedste steder i Brønderslev

Amanda fra Dronninglund Gymnasium fortæller om sine tre yndlingssteder i Brønderslev.

Brønderslev

Videotour på Brønderslev Gymnasium

Følg gymnasieeleven Amanda, mens hun giver en hurtig rundvisning på Brønderslev Gymnasium.

Brønderslev

Henrik - Mine 3 bedste ting ved Brønderslev

Smuk natur med mose og ådal, 18 minutter i tog til Aalborg og masser af dagligvarebutikker er noget af det, Henrik Lund fremhæver ved at bo i Brønderslev.

Brønderslev

Mit Brønderslev

I Brønderslev finder man både varieret byggeri, flot natur og kort afstand til Aalborg, fortæller Henrik Lund.

Brønderslev

Fritidsaktiviteter i Brønderslev

Brønderslev byder på et hav af fritidsaktiviteter og kulturtilbud – såsom diverse spejderforeninger, gymnastik, floorball og amatørteater.

Brønderslev

Om at bo i Brønderslev

Brønderslev har en god størrelse og er uden stress og jag, synes skoleeleven Jamie.

Brønderslev

Hvad kan man lave i Brønderslev?

Biograf, indkøbsmuligheder og masser af fritidsaktiviteter – Brønderslev har mange tilbud til unge, synes Jamie.

Brønderslev