Mød borgerne

Om Serritslev

Birgitte Josefsen er medlem af folketinget og bor i Serritslev. Her fortæller hun om, hvorfor hun nyder at leve i et mindre bysamfund.

Fra Aalborg til Serritslev

Hvis en ung familie flytter fra Aalborg til Serritslev, får de sammenhold, højt til loftet og vidt til væggene.

Om Serritslev

Serritslev er en pæn og hyggelig by, hvor folk er rare, fortæller Jens Larsen. Og så er der også både købmand, skole og foreningsliv.

Hvor ligger Serritslev?

Jens fortæller om, hvor byen Serritslev ligger henne. Der er kun 3 km. fra udkanten af Serritslev til udkanten af Brønderslev og tæt på strand og motorvej. Jens fremhæver den smukke natur og nærheden til andre byer.

Om Serritslev

Indbyggere: 512 (2013)

Postnummer: 9700

 

Serritslev ligger 7 km fra Brønderslevs bymidte - mellem udkanten af byerne er der kun 3 km. Serritslev har både pasningsmuligheder, skole, forenings- og erhvervsliv. Landsbyen er kendt for sine mange ildsjæle og aktive fritidsliv med mulighed for at gå til sportsaktiviteter, deltage i forskellige arrangementer/ aktiviteter og byens rige foreningsliv. I de senere år er der sket en udvikling i byen med stigende antal indbyggere, udstykninger af grunde, nybyggerier, nybygget sportshal, multibane og udbygning af skovpladsens legeplads.

 

Vil du vide mere om, hvad der sker i byen, så kig med på facebook:www.facebook.com/SerritslevLandsby

Yderligere information

Serritslev Kirke