Mød borgerne

Derfor skal du flytte til Manna-Thise

I Manna-Thise kender man hinanden, fortæller Bente Aggerholm. Det betyder meget for både store og små. Naboskabet er rigtig godt, og på Thise Skole kender børnene hinanden på tværs af årgangene, ligesom forældrene har kendt de andres børn siden de var helt små.

Hvad kan man foretage sig i Manna-Thise?

Bente Aggerholm oplever, at der er masser at lave i Manna-Thise. Ud over idrætsaktiviteter bruges Manna-Thise Multihus blandet andet også til f.eks. forårsfest og fastelavnsfest, og flere foreninger sørger for masser af forskellige aktiviteter for unge og gamle. Den skønne natur er også et trækplaster med rig mulighed for at røre sig udendørs eller køre til stranden.

Vi flytter aldrig fra Manna-Thise

Bente Aggerholm kom fra Himmerland til Aabybro Ungdomsskole i 10. klasse. Siden da har hun følt sig hjemme i Vendsyssel og endte også med at slå sig permanent ned i Brønderslev Kommune i 1998. I dag bor hun på en ejendom i Manna-Thise med sin mand og børn - og de flytter aldrig derfra.

Sådan er det at bo i Manna-Thise

8-årige Lukas og 9-årige Ida bor i Manna-Thise. De fortæller, at Manna og Thise er to ikke særligt store byer, som ligger næsten lige ved siden af hinanden, og at de er glade for, at de her har plads til alle familiens dyr.

Om at gå i skole i Manna-Thise

Lukas og Ida går i 1. og 3. klasse på Thise Skole. De er glade for at være blandt skolens 110 elever - skolen ligger nemlig både pænt og har gode lærere.

De 3 bedste ting ved at bo i Manna-Thise

Børnene Lukas og Ida nyder, at der er masser af plads i Manna-Thise. Det betyder nemlig, at de har plads til at have masser af dyr og en stor have, hvor de kan lege og dyrke grøntsager.

Hvad er Manna-Thise for et sted?

17-årige Stinne går på Brønderslev Gymnasium og bor i Manna-Thise. Stinne nyder, at Manna-Thise er en by med noget at lave for både unge og gamle og at der er plads til at have et privatliv.

Om at gå på Thise Skole

Thise Skole er en mindre skole, og det betyder, at der er masser af sammenhold og snak på tværs af årgangene, fortæller Stinne. Og så er det nemt at komme skole, når den ligger så tæt på.

Om at gå på Thise Skole

Thise Skole er en mindre skole, og det betyder, at der er masser af sammenhold og snak på tværs af årgangene, fortæller Stinne. Og så er det nemt at komme skole, når den ligger så tæt på.

Om Manna Thise

Indbyggere: 240 (Thise, 2013)

Postnummer: 9700

 

Manna-Thise udgøres af landsbyerne Manna og Thise, som ligger lige ved siden af hinanden.

 

Byerne byder på masser af naturoplevelser: De ligger for foden af de smukke Thise bakker, og der er kun  cirka 10 kilometer til Saltum Strand. Derudover er der et aktivt foreningsliv i byen – Manna-Thise Multihus er eksempelvis blevet bygget på borgernes eget initiativ.

Yderligere information

Byens hjemmeside   Thise idrætsforening